Screentryck … eller transfertryck på kläder

Screentryck och transfertryck i Kungsbacka och Göteborg

Vi arbetar med två olika metoder screentryck eller transfertryck.

Vid screentryck är material som bomull att föredra, vi trycker T-shirt, tröjor, tygkassar m.m. Vid större mängd kläder är denna metod mest prisvärd.

Med screentryck skapar vi en schablon. När denna är framtagen används denna schablon för att föra över ert motiv på dess textil för varje plagg ”by hand”. Ett riktigt hantverk!

När plagget är färdigtryckt förflyttas det in i vår ugn och härdas för att färgen ska torka och trycket bli tvättbart. Vid flerfärgstryck skapas det en schablon till varje färg som ska tryckas.

Med denna metod är det bara er fantasi som sätter gränser. Vi hjälper ert företag, föreningar eller kompisgänget att ta fram tröjor med tryck.

Vid mindre antal utför vi Transfertryck, självklart hjälper vi er att ta fram dessa till er och hjälper er också att värma på dessa på era kläder.

För enstaka plagg eller för storleksutprövning använder vi oss av plottertransfer.

För att vi skall kunna utföra arbete för er behöver vi ett vektoriserat format av det motiv ni önskar trycka.

Behöver ni hjälp med att skapa en vektorfil har vi gott samarbete med företag som kan hjälpa dig med just det ni önskar.

Välkomna in för att prata om hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Screentryck hos oss utförs för hand och är ett riktigt hantverk som vi gärna hjälper er med.

Kontakta oss idag för att få mer information om vad det innebär att bli återförsäljare.

Info@vastkustenstryckobrodyr.se

Tel. 0300-541380

Läs om brodyr Bli återförsäljare

Exempel på utförda arbeten

Har ni frågor om brodyr?

Kontakta oss idag