Brodyr på företagskläder

Brodyr i Kungsbacka och Göteborg

Vi sätter prägel på era profilkläder. Att brodera era företagskläder skapar en exklusiv känsla till dom företag och kunder som ni kommer i kontakt med under arbetsdagen.

Brodyr är också en hållbar märkning som fungerar att utföra på dom flesta material så som jackor, skjortor, handdukar kassar mössor, kepsar m.m.

Vi utför också brodyr på schabrak och brodyr på hästtäcken m.m.

Vi arbetar med maskinbrodyr och för att kunna utföra ert arbete behöver vi skapa ett brodyrkort just efter ert motiv / företagslogga / gårdslogga eller övrigt motiv eller text som du önskar brodera.

Man investerar i att ett brodyrkort/mönsterkort. När detta sedan är framtaget sparas detta hos oss.

Ert brodyrkort innehåller då en storlek men färgen på brodyren som skall utföras kan ändras från gång till gång. Ett brodyrkort innehåller endast stygn.

Det finns flera olika sett att ta fram brodyrkort beroende på om ni önskar direktbrodyr, applikations brodyr, broderade märken, brodyr på handdukar, brodyr på profilkläder, brodyr på arbetskläder eller skinn/läder artiklar.

Är ni i behov av brodyrkort/mönsterkort i flera olika storlekar? dvs för att utföra både bröstbrodyr och ryggbrodyr på era plagg, hjälper vi er givetvis med det också.

Vi kan utföra brodyrer upp emot 15 olika färger och har stor kapacitet att tillgodose ert behov. Önskar ni veta mer är ni välkomna att höra av er!

Kontakta oss idag för att få mer information om vad det innebär att bli återförsäljare.

Info@vastkustenstryckobrodyr.se

Tel. 0300-541380

Läs om textiltryck Bli återförsäljare

Exempel på utförda arbeten

Har ni frågor om brodyr?

Kontakta oss idag